Maximaal woonplezier

FAQ Beaufort

Vragen over de woning

Na het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst neemt de kopersbegeleider contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kun je je wensen betreffende je woning bespreken.

De woning wordt niet opgeleverd met een keuken. Je bent dus vrij om je eigen keuken te kiezen. Wel leggen wij standaard de aansluitpunten aan conform de verkooptekening van je woning. Mocht je hierin wijzigingen willen aanbrengen, dan kun je dit aangeven tijdens het kopersbegeleidingsgesprek.

De woning wordt standaard opgeleverd met sanitair en tegelwerk. Dit betreft een toilet en fontein in toiletruimte. De badkamer bevat (optioneel, afhankelijk per type) een bad en standaard een douche meet een wastafel. Uiteraard zijn andere wensen bespreekbaar met de kopersbegeleider. Mocht je elders een badkamer willen kopen, dan kan dit ook.

Algemene vragen

De planning is eind dit jaar te starten met de bouw.

De grond koop je van EFY Group. EFY Group is de projectontwikkelaar. De woningen worden gebouw door de aannemer. Met hen sluit je aannemingsovereenkomst.

Dit is de periode dat de woning voor jou is gereserveerd. In deze tijd kun je vragen stellen en de woning aankopen. Met het nemen van een optie wordt de woning voor jou gereserveerd en is dus niet beschikbaar voor anderen. Het geeft jou exclusiviteit.

Na het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst heb je één kalender week bedenktijd.

Zo lang de datum van de Start Bouw en de levering van de grond nog niet definitief zijn is het belangrijk je goed voor te laten lichten over de mogelijkheden van de lengte van een hypotheek offerte. Dit kan bij een hypotheekadviseur.

Ben jij ge´nteresseerd in een woning van Beaufort? Schrijf je dan snel in voor dit stijlvolle project.

Interesse

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.