Heerlijk
buiten leven

Blaricum. landelijk wonen met stadse allure

Het gevoel van het dorpsleven en dát in de Randstad. Het maakt Blaricum ronduit bijzonder. En bovendien een van de meest geliefde én gewilde dorpen om te wonen. Hier vindt je dan ook alles wat het leven fijn maakt. Alles, dat is veel. Blaricum maakt het waar. Gelegen in het hart van Nederland, omringd door aantrekkelijke steden en omarmd door natuur, rust en vermaak. Het goede leven, zo mag je het zeker noemen. Of het beste van het Gooi. Wandelen over heidevelden en struinen door eindeloze bossen. Winkelen bij stijlvolle boetiekjes in de oude dorpskern of op een zonnige zomerdag met een sloep dobberen op het Gooimeer… Je geniet van Blaricum en omgeving, dat is zeker.

Het beste van alles

Genieten dus, Blaricum en de wijde omgeving zijn ervoor gemaakt. De natuur is bovendien overweldigend en uniek in Nederland. Wandelen naar het topje van de Tafelberg waar je uitkijkt over het Gooi. Fietsen op de Blaricummerheide die meekleurt met de seizoenen. Een bezoekje aan de schaapskooi of kinderboerderij in het Warandepark. Surfen en zonnen aan het Eemmeer. Of kies je toch voor het stadse leven? Amsterdam, Utrecht en Amersfoort liggen op steenworp afstand.

In Blaricum woon en leef je heerlijk buiten en toch dicht bij het leven van de grote stad. Het beste van beide en het mooiste van alles. Dé plek voor jouw thuis.

De Blaricummermeent

De Blaricummermeent. Kom je er voor het eerst, dan ben je op slag verliefd. Want dit unieke stukje Gooi is een droom van een woonwijk. Hier woon je tussen het groen, aan het water en temidden van kleine dorpen en grote steden. Dit is jouw droomplek, dat weten we zeker.

De Blaricummermeent straalt van schoonheid. De sprekende architectuur van deze woningen maakt deze jonge wijk tot een ware eyecatcher. Ook de ligging zal je verrassen. Het doordachte ontwerp maakt de wijk één met het omringende landschap. Groene weiden, bos, heide en natuurlijk: water. Je woont pal aan de Meentstroom. En met jouw sloep vaart je zo het weidse Gooimeer op. Als dat geen droom is…

De ligging is naast opvallend prachtig ook bijzonder praktisch. Alles is binnen handbereik. In een paar minuten zit je op de A27 en de A1 richting Amsterdam, Schiphol of Utrecht. Een korte wandeling, een ritje op de fiets of enkele minuten in jouw auto. Je bent overal in no time.

Kaart met voorzieningen

Ben jij geďnteresseerd in een woning van Beaufort? Schrijf je dan snel in voor dit stijlvolle project.

Interesse

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.